Haarstijlen voor hem & haar
De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.

Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om je jezelf te laten zijn en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl.

 

 

 

 

Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

 

 

 

 

Haarstijlen voor de man
Hoe bent u uzelf en toch trendy?

Stoer
Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

Lengtes
Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.

Kleuren
Het is natuurlijk ook een idee om uw haar eens te laten kleuren. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht.

 

 

Kleur opfrissen
Reflexkappers™. heeft tal van mogelijkheden om je haar van kleur of kleurnuance te veranderen. Zoals een leuke kleurspoeling bijvoorbeeld, waarmee de kleur van je haar weer een prachtige volle gloed krijgt. Ook grijs haar kan dankzij een kleur behandeling een intense tint krijgen. Gekleurd haar kan na de zomer wel een frisse oppepper gebruiken. Of misschien heb je onbehandeld haar en wil je wel eens een andere kleur. Komt dat goed uit: Reflexkappers™ is super deskundig in het adviseren over (en natuurlijk het aanbrengen van!) een nieuwe haarkleur! Wil je een natuurlijke uitstraling, dan kies je voor rustige kleuren. En wil je wat extremer? Kan ook, wij zijn creatiever dan je denkt en bovendien getraind in het toepassen van professionele kleurtechnieken. Je zult versteld staan van het resultaat.

Verwennerij
Wij hebben een uitgebreid assortiment professionele producten van het merk Sebastian met voor elk haartype een passende oplossing. Echte topverwenners zijn natuurlijk de conditioners, cremespoelingen of intensieve kuurproducten, daarmee ziet je haar er al snel weer zeer glanzend en soepel uit. Bovendien zorgen deze producten er voor dat beschadigingen aan het haar tijdelijk opgevuld en hersteld worden. Gepermanent en gekleurd haar varen wel bij extra verzorging, ook onbehandeld haar kan zo’n opknapbeurt goed gebruiken! Conditioners en creme spoelingen hebben altijd een tijdelijke werking, bijhouden is dus het motto. Wij adviseren je precies welk product voor jouw haar nodig is en geven je desgewenst meteen een verwen behandeling!